ImageMap

Etusivu Blogi Info Bandcampiin Soittolista Facebook Twitter Youtube Sallan ja Miron matka maailman ympäri

tiistai 10. syyskuuta 2013

Reikäreuna, kirpparit ja Kouvolan kirous

Lauantaina oltiin bändin kanssa Reikäreuna-festareilla. Bloggasin siitä myös bändimme blogiin. Oli ihan mahtava meininki!
Soundcheck-jumitusta
Meidän jälkeen esiintynyt Olavi Uusivirta jutteli isäni kanssa keikkamme ajan, ja osasi sitten bäkkärillä jo ulkoa kuka bändissämme on kellekin mitä sukua. 
Olavi Uusivirta ja kitarani

Katsoin hänen keikkansa (mieletöntä settiä!), jonka hän soitti (rikottuaan kielen omastaan) suurimmaksi osaksi minun kitarallani, ja lähdin sitten Aarnin ja Sallan kanssa Helsinkiin. Jätimme Akun ja Villen tutkimaan Oriveden villiä yöelämää. Nukkumaan pääsin neljältä aamulla.
 
En tiedä mistä ilmeeni on peräisin.
Heräsin klo 9 yhtiösetä Karin tekstariin, että Olavi oli tekstannut hänelle yöllä kehuja meistä. Vastasin "Hienoa!" ja nukuin vielä pari tuntia. 

Puoliltapäivin lähdin Vaasankadun kirpparille ja kahville ystäväni kanssa. En nostanut käteistä, etten ostaisi mitään. Pitää säästää, viikon päästä tulee GTA V! En kyllä toisaalta löytänytkään mitään kiinnostavaa. Ystäväni löysi hienon metallisen työkalupakin (sisällä epämääräistä rojua) ja tinkasi hinnan neljästä eurosta kolmeen. 
Olimme tyytyväisiä.

Vanhempieni keltaisessa talossa oli illalla muurinpohjalettukestit. Söimme vatsat täyteen ja lähdimme sitten Sallan kanssa mökille miksaamaan levyä. Tai oikeastaan minä miksaan ja Salla tekee ruokaa, kuten työnjako on bändissämme alusta asti ollut.

Maanantaiaamuna päätimme lähteä käymään Kouvolassa, ostamassa lukemista Sallalle ja vähän ruokaa sekä piipahtamassa paikallisessa soitinliikkeessä, josta ostin melkein viisi vuotta sitten Muovihirviön, jota käytän keikoilla yhä. 
Kuvassa Muovihirviö. Nimen on antanut hyvä ystäväni Kata.

Reissu osoittautui suureksi virheeksi. Citymarketista ei löytynyt mitään luettavaa. Päätimme, että menisimme paluumatkalla tarkastamaan Prisman lehtihyllyä ja hankkimaan samalla ruoat. Ajoimme kaatosateessa Kouvolan keskustaan ja pysäköimme auton musakaupan eteen isolle parkkipaikalle. Pyörimme liikkeessä muutaman minuutin, mutta mitään budjettiin sopivaa heräteostosta ei löytynyt. Autolle palatessa huomasin tuulilasissa parkkisakon. Olin unohtanut pysäköintikiekon!

Ajoimme takaisin yltyvässä sateessa ja sumussa, emmekä löytäneet oikeaa tietä Prismaan. Päädyimme vahingossa moottoriliikennetielle, eikä takaisin päässyt enää kääntymään. Kävimme sitten huoltoasemalla ja paikallisessa kyläkaupassa, mutta Salla ei löytänyt lukemistoa. Vasta takaisin mökille päästyämme hän muisti, että kaupasta piti ostaa vielä soijarouhetta, joten palasimme kyläkauppaan.

Loppupäivä piti käyttää miksaamiseen, mutta kaikkien koettelemusten jälkeen toki söimme ensin. Vihdoin navettastudioon päästyäni sainkin heti biisi-idean ja työstin sen saman tien aika pitkälle. Vauhtiin päästyäni saatoin sitten aiemmin kesken jääneen toisen raakileen valmiiksi. 
Illalla yritin sitten vielä vähän miksailla levyä, mutta kone tilttaili jatkuvasti. Huomenna sitten.

Navettastudio eli Studio Lantala.



 

1 kommentti: